Mr. Jolien Stoffels

In januari 2020 heb ik mijn master Nederlands recht met als afstudeerrichting strafrecht aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Enkele maanden later heb ik de master Victimology & Criminal Justice behaald aan diezelfde universiteit. Begin dit jaar werd ik beëdigd en ben ik als advocaat bij Stoffels Advocaten begonnen.

Gedurende mijn opleiding heb ik zowel bij dit kantoor als bij Slachtofferhulp Nederland als juridisch medewerker gewerkt.

De rechtsgebieden waarin ik werkzaam ben zijn familierecht en strafrecht. Voor het strafrechtelijke gedeelte geldt dat ik zowel verdachten als slachtoffers bijsta. In familierechtelijke kwesties behandel ik voornamelijk zaken omtrent omgang en gezag.

Ik ben betrokken, nuchter en ruimdenkend. Betrouwbaarheid en oplossingsgerichtheid zijn belangrijke waarden voor mij. De vertrouwensband tussen advocaat en cliënt vind ik essentieel voor een goede samenwerking.

Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk op basis van pro deo. Pro deo houdt in dat de overheid gesubsidieerde rechtshulp biedt aan mensen met een beperkt inkomen en vermogen, zodat iedereen toegang tot goede rechtshulp heeft. Als u in aanmerking komt voor deze gefinancierde rechtsbijstand, betaalt u slechts een eigen bijdrage welke afhankelijk is van de hoogte van uw inkomen en griffiegeld. Voor meer informatie hierover kunt u de website van de Raad voor de Rechtsbijstand raadplegen.

 

E-mail: jolien@advocatenkantoorstoffels.nl