Ik ben sinds 1997 werkzaam als advocaat in Zevenbergen. In de periode daarvoor werkte ik bij de Nederlandse Overheid in een dienstverlenende sector. Ik ben een nuchtere, vakkundige advocaat die recht op zijn doel afgaat en veel ervaring heeft met strafrecht. Mijn no-nonsense houding maakt me zeker niet minder bekwaam of betrokken. Ik tracht elke cliƫnt op de meest efficiƫnte en persoonlijke manier bij te staan.

Ervaring in strafrecht en personen- en familierecht

Bent u in de regio Zevenbergen betrokken bij een kwestie in het strafrecht? Zowel voor slachtoffers, als voor getuigen en verdachten kan begeleiding door een deskundige nodig zijn. Ik werk namens u aan deze kwestie, en zorg er altijd voor dat uw belang zo goed mogelijk wordt behartigd.

Personen- en familierecht
Gezins- en ouderschapskwesties zijn veelal de meest ingrijpende juridische zaken. Ze reiken tot in de thuissituatie. Een pijnlijk conflict ligt veelal aan de basis. Ik beschik over het juiste inlevingsvermogen om deze zaken zo zacht mogelijk te laten verlopen.

Pro deo

Ik werk voornamelijk pro deo. De overheid financiert namelijk rechtsbijstand aan on- en minvermogenden. Zo kan ik mensen met een beperkt inkomen of een vervanginkomen van rechtsbijstand voorzien. Wel zo rechtvaardig.